5G de nieuwe standaard

Het nieuwe 5G komt eraan! Jippie, we kunnen binnenkort via onze smartphone lekker snel downloaden, netflixen, streamen en chatten tegelijk. Gigantisch veel data per seconde! Want dat is wat mensen willen! Snelheid, gemakkelijk én kwaliteit. Hoe sneller hoe beter, voor een goede prijs. Maar wat is de eigenlijke prijs die je ervoor betaalt? Er zijn in andere landen uitgebreide onderzoeken gedaan over het nieuwe netwerk. Deze onderzoeken vertellen van horrorverhalen onder de lokale bevolking die aan het nieuwe netwerk is blootgesteld. Maar onze overheid ziet deze verhalen als fictie. In het NOS-journaal wordt er gesproken over de zendmastenbranden. Deze mensen zijn erg bang geworden van 5G. Ik begrijp de angst, want het netwerk is al jaren geen gewoon radiosignaal meer. Maar met een extreem snel en strek netwerk als 5G, kunnen kwetsbare mensen een bepaald risico lopen. Je kunt doen alsof dat niet zo is en je vingers in je oren steken en hard “Lalalalalala, ik wil het niet horen… Lalalalalal”, roepen. Maar niet klagen als je zelf “allergisch” blijkt te zijn voor dit netwerk.

pexels-photo-987585.jpeg
Foto door freestocks.org op Pexels.com

Kwetsbare groep

Dit is geen kwestie van survival of the fittest, maar een ethische kwestie, je offert toch geen mensen op puur voor je eigen gemak en vertier?! Dat vind ik. Ik denk niet dat mensen massaal dood neer zullen vallen. Ik ben ervan overtuigd dat het signaal terug geschroefd zal worden naar een frequentie die “overleefbaar” is. De mensen die geen last hebben van 4G, zullen waarschijnlijk ook geen last van 5G hebben, misschien dat ze af en toe een beetje hoofdpijn krijgen en op langere termijn mutatie- en welvaartsziektes op zullen lopen. Er zijn geen harde bewijzen dat er een verband is, echter is het vreemd dat de Belgische Kankerstichting met voorzorgmaatregelen komt. De eerste paar jaren zal er niet veel aan de hand zijn, denk ik. Net als 4G zullen mensen en dieren aan de nieuwe dosering straling van 5G gewennen. Wat dat voor gevolgen zal hebben voor de gezondheid, dat zijn problemen voor op de langere termijn. Er zal een groot onderzoek komen waarbij het telefoongebruik van tientallen jaren onderzocht wordt. Dat is voor ons te laat maar de uitslag zal toch niet veel uitmaken. Mensen maken toch wel gebruik van hun mobieltjes, het grootste deel van de wereldbevolking is een mobieljunkie geworden. Verslaafd, zonder voelen ze zich “niet compleet”.

In stilte uitgerold

Omdat de ogen op Corona zijn gericht, heeft niemand het in de gaten gehad dat er overal nieuwe zendmasten zijn geplaatst en worden er nieuwe satellieten de ruimte in gelanceerd. Je hoort er niks over in het “nieuws” van de “journalisten”. Behalve wanneer een enkeling erop uitgaat om de zendmasten in de hens te steken. Deze masten zijn noodzakelijk om de dekking te kunnen garanderen, 5G heeft een hoop nieuwe zendmasten, kastjes en tienduizenden satellieten nodig, die reeds om de aarde gestationeerd zijn. Elk bedrijf heeft zo zijn eigen satelliet, en het is me toch een rommeltje in de ruimte:). Als ik de recente nieuwsberichten mag geloven zijn de sterrenstelsels amper te zien, door alle rommel om de aarde. Informatie omtrent het aantal satellieten wordt regelmatig door zoekmachines gecensureerd en verwijderd, dus tja, dit onderwerp onderzoeken is vrij lastig.

yellow flag on boat
Foto door Pixabay op Pexels.com

5G 122 keer sterker dan je magnetron

Dit nieuwe netwerk heeft veel potentie. Vooral als er gekeken wordt naar de maximale snelheid van 5G. Met 5G wordt het allemaal super makkelijk om data te vergaren, het netwerk is extreem snel; 4G gebruikt frequenties onder de 6 Ghz, het nieuwe 5G kan 30 Ghz tot 300 Ghz behalen. Ter vergelijking je magnetron behaald een frequentie van 2.45 Ghz om je eten mee te koken. Met 5G kun je een snelheid van 300Ghz behalen, dat is 122 keer zo snel je hersenen droogkoken! Heerlijk toch! Naast de hoge snelheid en de hoge frequentie, heeft 5G een hoop andere voordelen. Door de hoge snelheid kan het nieuwe netwerk veiligheidsprotocollen omzeilen, de straal is een directe verbinding met je smartphone, wat inhoudt dat VPN niet meer werkt. Daarbij kan het netwerk uitstekend gebruikers individueel volgen. Met 5G heb je geen corona-app meer nodig; via providers kun je internationaal enorm veel data ophalen van individuele burgers in een enorme bulk. Big Data wordt nu Bigger. Super handig dus!

Korte Golflengte

Het netwerk heeft een paar nadelen: het gaat hier om een milimeter golflengte, door deze korte golflengte kan het signaal niet goed door muren en door glazen heen komen, binnenshuis schijnt het signaal onvoldoende dekkend te zijn. Echter, realiseer je wel dat de straling continue aanwezig is, dit staat geheel los van de 5G dekking. De straling die in de lucht aanwezig is, is een heel ander verhaal, maar daar ga ik het hier in deze blog niet over hebben. Als ik daar over begin, word ik voor gek verklaard. Word je uitgemaakt voor idioot of voor digibeet. Maar wie is er nu hier de idioot? Jij met je gefrituurde hersenen of de “gek” die je uitlegt, dat je hersenen gebakken worden door je mooie high tech telefoontje?! Neem het niet van mij aan maar luister naar de adviezen van de 215 wetenschappers uit 41 landen wereldwijd die sinds 2015  al geschreeuwd hebben dat het netwerk gevaarlijk is. Providers hebben er uiteraard baat bij dat jij gelooft dat het netwerk geen aantoonbare gezondheidsrisico’s heeft. Volgens hen zijn er géén harde bewijzen. Uiteraard willen ze hun netwerk aan jou verkopen. En de consequenties zijn uiteraard voor ons allemaal. De mensen die het niet willen hebben, zullen nu leiden onder de mensen die het wel willen hebben en zij zijn bereid andermans gezondheid te riskeren.

back view of man carrying a backpack with arms raised doing the middle finger
Foto door Lad Fury op Pexels.com

Doe je eigen research

Voordat je een gat in de lucht springt dat je binnenkort lekker snel filmpjes kan kijken (lekker belangrijk) en je middelvinger uitsteekt naar de “5G-Gekkies”, lees dan eerst even het verslag van het Europese Parlement over 5G en wat verschillende artsen wereldwijd te melden hebben. Ik weet het, je bent te lui om het te lezen. Al die lettertjes en het zijn er zoveel. Je wordt er al moe van als je er naar kijkt, is het niet?! Lekker lui en onwetend, ga maar weer lekker verder met je doelloze leventje en je nutteloze filmpjes kijken. Dan kan je iedereen met je Stranger things verhalen vervelen, in plaats van echt iets geleerd te hebben. Voor de mensen die het wel interesseert, lees en trek je eigen conclusie’s uit de briefing van het Europese Parlement over 5G. En wanneer je vragen hebt, kun je bij hen terecht, ze hebben een contactformulier op hun website, mocht je vragen hebben.

Scientia potentia est

Knowledge is power | Thomas Hobbes, Leviathan (1588)

Bronvermeldingen:
Lijst van de 215 wetenschappers uit 41 landen als ondergetekenden: https://emfscientist.org/index.php/emf-scientist-appeal

https://www.jrseco.com/nl/tweede-kamer-bezorgd-over-gezondheidsrisicos-van-straling-5g-netwerk/?fbclid=IwAR3CvRcVXelcu6PsSRl0lIrdJWBzR9i1KlbYk0r1X6tSMaWzdpwkSJnkFG4

https://www.5gexposed.com/belgium/

https://www.medischdossier.org/artsen-en-wetenschappers-zijn-tegen-5g-netwerk/

https://www.europarl.europa.eu/RegData/etudes/BRIE/2020/646172/EPRS_BRI(2020)646172_EN.pdf

https://www.ninefornews.nl/artsen-wetenschappers-5g-netwerk/

https://www.5gappeal.eu/about/

http://www.5gappeal.eu/signatories-to-scientists-5g-appeal/

https://arxiv.org/pdf/1711.03683.pdf

https://www.futurithmic.com/2020/03/10/5g-from-space-role-of-satellites/

https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal

Dit vind je misschien ook leuk...