Alledaagse Avonturen

Hier vind je schattige maar ook verdrietige gedichtjes en verhaaltjes die ik geschreven heb. Deze verhaaltjes gaan over alledaagse avonturen. De meeste versjes gaan over het alledaagse leven. Kijk maar eens goed om je heen, er gebeurt van alles om je heen. De wereld zit vol met alledaagse avonturen.

Follow Suzanna’s world on WordPress.com

person in black hoodie sitting on train bench

De routekaart

Hebben jullie de map ook gezien? Valt er niemand iets op? Valt er jou iets niet op? Bekijk hem maar rustig door. En probeer tussen de regels door te lezen en naar jezelf te betrekken: wat betekenen deze “regels” voor mij?

orange tabby cat beside fawn short coated puppy

Liefde Leeft

Liefde leven, liefde zijn, Liefde geven doet soms pijn.

Save our Kids | Anti PNVD demonstratie Amsterdam Museumplein

AMSTERDAM – Op 19 september 2020 vond de demonstratie Save the Kids, stop de PNVD van 16:00 – 18:00 uur op het Museumplein te Amsterdam plaats. Vrijheid voor altijd, Pronk Boeken en acht andere facebookgroepen organiseerden de anti PNVD (anti pedo-partij) demonstratie omdat deze “partij” ruimte krijgt in Nederland vanwege “vrijheid van meningsuiting en democratie”. Partij punten zijn: – Leeftijdsgrens, om seks te hebben, weg. Dus ook met baby’s moet volgens hen legaal worden.- Necrofilie en seks met dieren legaal.

De Noodwet en de kamerfracties

Waar is de noodzaak voor de Noodwet? De proportionaliteit van de wet ontbreekt: de ziekenhuizen zijn niet overvol maar toch moet de wet er komen. Waarom worden er geen kritische vragen gesteld omtrent de Noodwet en de vergaande gevolgen van de permanente inperking van de grondrechten. Worden onze belangen (Nederlandse burgers) hier wel behartigd?!

family doing grocery shopping

Nieuw verdienmodel voedingswaren Lidl

Hier kan ik me zo druk om maken. Lidl heeft een nieuw verdienmodel bedacht. Voedsel op de uiterste houdbaarheidsdatum voor een spotprijs verkopen aan de betalende klanten. Deze voedingswaren zouden normaal gesproken naar de voedselbank gaan, nu wordt het verkocht. Op die manier kunnen mensen die het hardste nodig hebben omdat ze het niet kunnen betalen, er niet meer aankomen. Ik word hier zo verdrietig van. De meeste mensen kunnen nu niet eens meer aan brood komen. Uitverkocht Voornamelijk in …

crop ethnic clever student writing formula after analysis of molecule model in university

PCR Test uitleg voor dummies

Laat je niet foppen! Patrick maakt van jouw een viroloog. Bekijk deze heldere uitleg wat een PCR betekent. Bijna elke arts kan je dit vertellen.