Als jij kon vliegen..

Waar zou jij naar toe gaan? Is een vraag die ik vaak te horen krijg. Dat zeggen mensen die nog nooit gevlogen hebben. Het gaat niet om de locatie, ergens naartoe te kunnen vliegen.. het weg kunnen vliegen, het gaat om het vliegen zelf. Als je onder een parachute hangt, gaat het om de vliegervaring. Het uitzicht boven de bergen, de meeuwen in de lucht die je voorbij vliegen, de wolken en de druppels op je broek, handen wanneer je er langs wappert. DAAR gaat het om!

Als ik in mijn eentje overal naar toe kon vliegen zonder consequenties, zou ik toch bij mijn familie zijn en blijven, ik ga toch niet zomaar weg ofzo?! Wat een domme vraag… Wat heb je aan vrijheid als je het met niemand kan delen?!

Zucht… Mijn antwoord is altijd, wanneer ik vlieg dan zou ik een ander die niet durft te vliegen, willen laten weten hoe het voelt om vrij te zijn. Dat is het mooiste dat er bestaat. De eerste keer dat je kennismaakt met ultieme vrijheid. Dat gevoel is onvergetelijk.

Ik doe altijd een beetje maf 😋

Een mens kan vliegen, hetzij zweven, maar je komt weer terug naar waar je vertrokken bent. Als ik kon vliegen en ik zou niemand mee kunnen nemen dan zou ik helemaal nergens anders zijn dan bij mijn geliefden.

Nou, dat is dus mijn antwoord. Duidelijk toch?

 

Liefs Suzanna

Dit vind je misschien ook leuk...