Amsterdam Haarlemmerpoort renovatie

Haarlemmerplein Copyright Bart Meijer
Haarlemmerplein Copyright Bart Meijer

Dag lieve mensen!

Wanneer je ’s avonds langs het bouwterrein van de Haarlemmerpoort in Amsterdam loopt, word je aangenaam verrast door het lichtschouwspel en de muziek. Je ziet stromend fluoriserend water langs het plafond en muren stromen. Blijf even stilstaan en aanschouw het, dan realiseer je je hoe mooi het eruit ziet. In de sleur van alledaagse bezigheden, passeren voorbijgangers dit gebouw zonder het te zien. Sta een keertje stil en kijk om je heen. Je zult verbaasd zijn over wat je allemaal niet gezien hebt. Kijk om je heen en ontdek!

Liefs Suzanna

 

 

Advertenties
Spread the love!

Posted by

Het leven zit vol uitdagingen en je angsten overwinnen, het leven is één groot avontuur! Op Suzanna’s World vertel ik over hoe ik dat doe, ik neem je mee in mijn avontuur. Welkom in mijn wereld, welkom op Suzanna’s World!