Koninklijk paleis Brussel

Bezoekje aan de buren, dagje Brussel

0076Dag lieve mensen,

Manneken Pis, het Atomium, de Grote Markt en het koninklijke paleis zijn enkele bezienswaardigheden van Brussel.

Als Nederlander ben ik altijd erg nieuwsgierig naar wat de naburige landen aan toeristische uitstapjes hebben en mijn oog viel toen op Brussel.

Het schitterende centrum en overal goud en goudkleurige ornamenten in de stad, de galerie met ambachtelijke chocolade en handgemaakte poppen en de prachtige beelden overal door de hele stad verspreid.

Prachtige stad Brussel

Ik heb me daar aan vergaapt, zo mooi vond ik het. Helaas had ik het weer niet mee, het regende. Aan het einde van de dag, brak de zon een beetje door en kon ik leuke foto’s maken van het Atomium. Wat een machtig groot en indrukwekkend gebouw is dat zeg! De bollen zijn kamers en het glas reflecteert het zonlicht en de lucht, het is een gigantisch bolwerk! Brussel heeft zo’n indruk op me gemaakt, ik hoop er snel weer naar toe te gaan. Wie weet met mooi weer nog een keertje!

Liefs Suzanna

 

Dit vind je misschien ook leuk...