Dagje uit in de Efteling, een wandeling door het sprookjesbos

Efteling draak in sprookjesbos

Een dagje uit in de Efteling, waan jezelf in een fantasiewereld met sprookjesfiguren en prachtige vertellingen. Van Sneeuwwitje en de zeven dwergen en het volk van laaf. Wil je weten hoe het is? Zie hier onder een paar impressies van mijn bezoekje aan de winter Efteling afgelopen jaar. Ga zelf eens een kijkje nemen, je zult verbaasd zijn hoe leuk het is om weer even kind te zijn in het sprookjesbos.

Liefs Suzanna

Efteling langnek sprookjesbosEfteling ezeltjestrekje sprookjesbosEfteling sprookjesbos souvenierwinkelEfteling vliegende fakir sprookjesbosEfteling mevrouw Holles huisje SprookjesEfteling mevrouw Holle ruimt opEfteling Hans en Grietje heks sprookjesbosEfteling Roodkapje sprookjesbosEfteling kasteel sprookjesbosEfteling slapende wacht doornroosjes kasteel SprookjesbosEfteling heks klimt omhoog SprookjesbosEfteling Sprookjesbos Kleinduimpje en de reus met de zevenmijles laarzenefteling-drakenkop

 
Follow Suzanna’s world on WordPress.com

Advertenties
Spread the love!

Posted by

Het leven zit vol uitdagingen en je angsten overwinnen, het leven is één groot avontuur! Op Suzanna’s World vertel ik over hoe ik dat doe, ik neem je mee in mijn avontuur. Welkom in mijn wereld, welkom op Suzanna’s World!