a roaring lion

De nieuwe draconische Coronaspoedwet en de boeren gedist door Schouten

Het is om te kotsen!! Ze willen en moeten die verrekte wet er doorheen douwen! Ik ben laaiend!!! De allerlaatste update is dat de wet in plaats van 6 maanden 3 maanden zal duren. Lees alles zelf een beetje door voor je eigen kennisgeving:

nature lion south africa whitelion
Photo by Piet Bakker on Pexels.com

Het NOS artikel

Het volgende artikel is op het NOS terug te vinden, de laatste update van 3 maanden is nog niet in het artikel opgenomen maar dat maakt voor de formaliteit niet veel uit. De wet kan oneindig weer opnieuw verlengd worden, of dit nu een jaar is of twee jaar. Dit is geheel afhankelijk van de ministriële regeling van Hugo : https://nos.nl/l/2340556

black and white dairy cow s head
Photo by Jan Koetsier on Pexels.com

Boeren in nood

Ook de boeren worden keihard aan de kant gezet. Dit is pure dierenmishandeling!!!!!!! De koeien en kalveren horen naar behoefte eiwitten te krijgen. Nu wordt er een gevaarlijk eiwitdieet bij de boeren afgedwongen en is krachtvoer op het erf binnenkort verboden! Als bijvoorbeeld een jong kalf te weinig eiwit krijgt, kan die later problemen krijgen. Denk aan gevoeligheid voor ziektes of een verminderde vruchtbaarheid! Dierenbescherming doe iets!!!

brown and white cattle behind gray fence
Photo by Alex Azabache on Pexels.com

Dit vind je misschien ook leuk...