crop man putting medical mask on face of ethnic child

Experimenteren met mensen mag, Nuremberg Code breken verdedigbaar

Van de Wallen, de Amsterdamse markt naar de restaurants, naar de werkomgeving en nu ook zijn jullie kinderen aan bod (ik heb ze niet vandaar dat ik jullie zeg). De rechter heeft vandaag besloten dat het experimenteren met mondkapjes toegestaan is. De scholen passen het inmiddels toe: kinderen met niet-medische mondkapjes. De eerste schooldag op het Mendel College in Haarlem begint met een groep gemuilkorfte tieners dat op de gang voor de les wacht. Is dat jouw dochter of zoon met dat mondkapje op? Wen er maar aan, dit is de komende jaren het “nieuwe normaal”. Of ga je nog je kind redden van school?! Waarom stel je de juiste vragen niet? Waarom is er het ventilatiedeltaplan van Maurice de Hond niet uitgevoerd?! Dus omdat de school nalatig is geweest om de kinderen te beschermen met een degelijk ventilatiesysteem en op jullie centen teert, moeten jullie kinderen gemuilkorfd het schooljaar door?!!

young family in medical masks walking along parking
Photo by Gustavo Fring on Pexels.com

Ethische code doorbroken

Zoals ik al eerder gezegd heb. Dit is slechts het begin. Grondrechten worden geschonden, ethische codes worden doorbroken en binnenkort zal alles grondwettelijk vast gelegd worden. Alle stappen die gezet moeten worden om de Nederlandse burgers te onderdrukken en de ondernemers kapot te maken rollen langzaam uit. Met een corrupt rechtssysteem dat absurde uitspraken doet, waarbij burgers en kinderen benadeelt zullen worden.

couple with face masks kissing
Photo by Anna Tarazevich on Pexels.com

Lijdzaam accepteren

Ik hou mijn hart vast morgen, iedereen kan zien waar dit naar toeleidt. Als het recht niet zege viert bij bestrijden van de noodverordeningen dan ben ik bang dat we totaal geen kans maken als het gaat om de spoedwet. Die gaat, en ik heb een groot vermoeden, ondanks de tegensputteringen van PVV, FvD, SP, Haga en PvdD toch aangenomen worden. Onze overheid beschermt ons al een lange tijd niet meer. Slechts een enkeling ziet dit, de rest van Nederland wordt als vee naar het slachthuis gebracht. En omdat we maar met een paar duizend man zijn, kunnen we geen verschil maken. De rest van de Nederlandse burgers zal op een dag wakker worden in de nieuwe wereld en bedenken: “waar ben ik nu in beland?!”.

Onder het bed gekropen

Tja, hoe gaat dat liedje ookal weer: “Ik stond erbij en ik keek ernaar”… Kruip maar weer onder je bedje en als alles voorbij is en iedereen weg is, (Net als dat liedje: “Wake me up when it’s all over”) … dan lieg je gewoon dat je in het verzet zat. Als je het maar vaak genoeg zegt, dan ga je het zelf geloven. Net als het nieuwe normaal. Het nieuwe normaal: je peuter met een niet-medisch mondkapje op. De kinderkampen waar “besmette” kinderen naar afgevoerd worden, de gekkies die maar niet het coronavaccin willen nemen, wat een loozers, want het RIVM heeft toch echt duidelijk gezegd dat het veilig was. Net als het vaccin Pandermix, die kinderen en die ouders die permanent ziek werden, niks van waar.

Verdraaien

Wat een onzin, allemaal leugens. En ja, je moet gewoon doen wat je gezegd wordt, geef al je rechten op en dat van je kinderen, want er zijn al zoveel besmettingen en de IC’s stromen vol! Gewoon blijven herhalen, als een mantra. Misschien geloof je dan dat je er goed aan hebt gedaan dat je niet voor de rechten van je kindje hebt gevochten. Leuk verhaal om aan je kleinkinderen te vertellen dan zeg je gewoon: “Nee, oma zat in het verzet” want de waarheid, dat je niks hebt gedaan, neem je nog liever mee je graf in en het vreet je de rest van je leven van binnenuit op.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do.

man in black jacket wearing a face mask
Photo by TheBooringLens on Pexels.com

Bronvermelding:

https://en.wikipedia.org/wiki/Nuremberg_Code

https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Amsterdam/Nieuws/Paginas/Rechter-laat-mondkapjesplicht-Amsterdam-in-stand.aspx

Dit vind je misschien ook leuk...