Fiets naar je werkdag!

Fiets naar je werkdag HC Health

Mei is de beste maand om het bloeiende voorjaar te ervaren en is daarom niet voor niets de fietsmaand bij uitstek. De vrije,  langere dagen en steeds hogere temperaturen worden gezien als de eerste echte fietsmaand. Ook HC Health laat zich hierdoor inspireren. Laat de auto staan en pak de fiets! Wist je dat bijna alle Nederlanders een fiets hebben?  De meeste Nederlanders hebben wel een fiets in de schuur, tuin of in de box staan. Toch gaat maar een klein deel van deze mensen met de fiets naar het werk. Terwijl het zoveel voordelen oplevert. Daarom bedacht HC Health de Fiets-flexdag. Lees hieronder meer over:

Advertenties
Spread the love!

Posted by

Het leven zit vol uitdagingen en je angsten overwinnen, het leven is één groot avontuur! Op Suzanna’s World vertel ik over hoe ik dat doe, ik neem je mee in mijn avontuur. Welkom in mijn wereld, welkom op Suzanna’s World!