Smoke and broken mirror

Griezelverhaaltjes | Mijn spiegelbeeld is niet de mijne

Dag 1 

Mijn spiegelbeeld spiegelt niet. Mijn spiegelbeeld kopieert mij een fractieseconde later.  Ik zie het verkeerd. Dat kan niet anders. Wat is er iets mis met mij?!

Dag 2

Ik ben ziek, denk ik..van de hoge koorts hallucineer ik. Maar ik heb geen koorts… Of er is ergens een gaslek en hallucineer ik.. maar ik heb geen gasleidingen. Of ik droom met mijn ogen open omdat ik overspannen ben.. maar ik ben niet moe. Ik geloof niet wat ik zie….

Als ik in de spiegel kijk, zie ik dat ding.. dat ding dat mij niet spiegelt. Het doet mij na, een fractieseconde later. Ik weet het bijna zeker, dit is niet mijn spiegelbeeld! Het houdt me voor de gek!

Ik begrijp zelf niet hoe het kan, want het is niet mogelijk. Maar toch zie ik het gebeuren. Ik zwaai en dat ding aan de andere kant van de spiegel zwaait terug een fractieseconde later. Is dit een droom? Eerder een nachtmerrie!!

Dag 3

Van ochtend stond ik weer op. En ik wilde mijn tandenpoetsen. Tijdens het tandenpoetsen, zag ik vanuit mijn ooghoeken, dat ding naar me glimlachen. Maar toen ik weer recht in de spiegel keek, was het weg. Alsof het nooit gebeurd was. Het ding was in ene verdwenen. Ik zwaaide en mijn spiegelbeeld zwaaide terug, degelijker tijd. Is het nu weg? Ik hou het in de gaten!

Dag 4

Waar is het nu gebleven?! De hele dag tuur ik naar mijn spiegel. “Ik hou je in de gaten, bedrieger!” schreeuw ik naar de spiegel. “Waar ben je nu huichelaar?!” Maar er gebeurt niks, ik zie niks vreemds in de spiegel. Alleen mijn spiegelbeeld.

Dag 5

Het is de volgende ochtend, ik poets mijn tanden. Geen spoor van de bedrieger te bekennen. Ik haal opgelucht adem. Gelukkig maar. Ik poets mijn tanden grondig. Sinds het auto-ongeluk verzorg ik mijn tanden uitermate netjes. Een auto had me aangereden en ik was tegen een hek aangevlogen. Eén van mijn tanden was gebroken door de klap en sindsdien heb ik een groot litteken en een implantaat. Ik was mijn gezicht en tuur in de spiegel. Met een handdoek wrijf ik over mijn wang en litteken. Langzaam dringt het tot me door dat ik mijn litteken op mijn wang wel voel, maar niet in de weerspiegeling zie…

Dag 6

Mijn spiegelbeeld spiegelt niet. Dat ding in de spiegel, is mijn spiegelbeeld niet! Het is een bedrieger! Het lacht demonisch naar me, wanneer ik in de spiegel aankijk. Het doet niet eens meer moeite om zich te verstoppen. Het doet niet eens meer moeite om mij te kopiëren. Het staat daar maar, stil in de badkamer… Met die demonisch onwerkelijk grote glimlach. Een onnatuurlijkbreed uitgerekte grijns op zijn gezicht. En het enige dat ik maar kan bedenken is….Wat wil het van me… waarom is het hier…. Waarom ik?!!!!!!!

Ik schreeuw, ik scheld, ik vecht. Ik sla de spiegel stuk, alle spiegels moeten stuk!
Alles wat spiegelt moet stuk. Ik sla het stuk! Ga weg! Laat me met rust! Ik zie het in ramen, water en spiegels. Het maakt mij belachelijk, lacht mij uit. Het is overal! GA WEEEEEG!!!

Dag 7

Je bent niet echt.. Je bent niet echt. .Jebentnietecht.. .thceteintnebeJ…. .Jebentnietecht.. Jebentnietecht.. Jebentnietecht.. Jebentnietecht.. thceteintnebeJ… thceteintnebeJ… Jebentnietecht.. Jebentnietecht.. Jebentnietecht.. thceteintnebeJ… thceteintnebeJ… Jebentnietecht.. Jebentnietecht.. Jebentnietecht.. thceteintnebej… thceteintnebej… Jebentnietecht.. Jebentnietecht.. thceteintnebej… jebentnietecht.. thceteintnebej… Jebentnietecht.. Jebentnietecht.. thceteintnebej… jebentnietecht.. thceteintnebej… Jebentnietecht.. Jebentnietecht.. thceteintnebej.. jebentnietecht.. thceteintnebej…. Jebentnietecht.. Jebentnietecht.. thceteintnebej… jebentnietecht.. thceteintnebej.. thceteintnebej.. thceteintnebej… thceteintnebej.. thceteintnebej.. thceteintnebej.. thceteintnebej… thceteintnebej..thceteintnebej.. thceteintnebej.. thceteintnebej… thceteintnebej.. thceteintnebej.. thceteintnebej.. thceteintnebej.. thceteintnebej..

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...