Hester Duursema; “1,5 m economie kan gerealiseerd worden”.

Vandaag verscheen Mevrouw Duursema, directeur Detailhandel Nederland met een opmerkelijke quote in het NOS. Zij zou vanuit haar functie de belangen van midden- en kleinbedrijf (MKB) en grootwinkelbedrijf (GWB) moeten behartigen. Zij beweert dat meerdere onderzoeken hebben aangetoond dat de 1,5 meter economie gerealiseerd kan worden. Maar wat impliceert ze daarmee? Dat de ondernemers die het NIET kunnen, gewoon af dienen te vallen?!! Deze directeur, meent dat het WEL kan. Dus alle ondernemers die dat niet beweren, hebben zij dikke pech?!

pexels-photo-3755755
Foto door Andrea Piacquadio op Pexels.com

Teneergeslagen

Ik zie teneergeslagen gezichten van ondernemers die eerder hebben aangegeven dat ze het niet gaan redden en dat de anderhalvemeter economie niet haalbaar is. Maar deze directeur van Detailhandel Nederland beweert dus het tegendeel. Deze dame geeft u nu een steek in de rug, of een kus als een echte Judas. De vraag is alleen, nu zij met haar bewering meent dat uw noodkreet om opheffing van de maatregelen onterecht is, wat gaat u nu doen? Huilen in een hoekje, “het is niet eerlijk”, of heeft u nu inmiddels geaccepteerd dat u er alleen voor staat? Kom voor uw eigen zaak op. Uw leven en dat van uw familieleden worden nu in een paar maanden lockdown in één keer teniet gedaan. Alles waar u jarenlang voor gewerkt heeft, u heeft zelfs uw privékapitaal, uw eigen geld en uw vrije tijd in uw bedrijf gestoken, de offers (uw eigen pensioen weg) die u heeft moeten maken om uw bedrijf te redden, in één keer teniet gedaan!

En wie weet is dit slechts het begin van een “nieuwe wereld” waar onze “overheid” op elk moment het land meerdere malen per jaar op slot kan gooien. U zult voor uw eigen vrijheid moeten vechten. Een ander (met name uw directeur Duursema) doet het niet.

Dit vind je misschien ook leuk...