Het is weekend!!!

Wooooohoooo! Het is weekend!  Iedereen een fijn weekend toegewenst. En jaa… FIJNE PAASDAGEN! Niet te veel chocolaatjes eten hoor en niet te veel geverfde eitjes eten hoor! Je weet wat eieren met je stoelgang doen hè!

I-Just-Farted-Please-Kill-Me-Funny-Meme
no copyright infringement intended
shared from askideas.com

Pasen is gezellig! Overal schattige kuikentjes, konijntjes en eieren in vrolijke kleurtjes. Lekker eten en in de supermarkten liggen speciale ontbijtpakketjes voor het paasontbijt. Of je kunt het zelf maken. JUMMIE! En overal gele kaarsen en servetten van konijntjes en kuikentjes.

Zo schattig allemaal, sorry, ik kan er niks aan doen, ik word er zo blij van.

Je kunt een paastak in huis nemen en de tak prachtig versieren met leuke paasornamentjes.  Ik vond onze kale muur niet echt Paas-ig. Vandaar dat ik dacht: “Ik ga lekker aan de slag met printpapier!”.

Hier zijn een paar Paasknutsels foto’s van op mijn werk. Ik had wat frutsels geknipt van het kopieerpapier en op de muren geplakt, vond zelf dat het wel aardig gelukt was, stelde niet zo veel voor.

Nou dat was het voor nu even. Geniet ervan en de groetjes!

Liefs Suzanna

pexels-photo-373331.jpeg

Follow Suzanna’s world on WordPress.com

Dit vind je misschien ook leuk...