Indoorskydive Utrecht

City skydive Utrecht
Windtunnel Indoorskydive Utrecht
img_0027
Certificaat sportvlieger

Skydive skills upgrade

Yes! Weer een skydive level verder!! Ik was al in Roosendaal een sportvlieger bij indoor skydive Roosendaal. Ook in Utrecht ben ik nu gecertificeerd indoor skydive-er. Dank je wel voor de training Patrick! De skydivesessie verliep goed en ik heb een nieuwe skydiveskill geleerd.

Helaas was ik mijn usb stick vergeten mee te nemen.De volgende keer kan ik alle video materiaal posten.

One on one coaching

Het was superleuk! Ik moest wel even wennen aan de luchtstroming, die was echt anders dan dat ik gewend was. Er was namelijk OVERAL lucht in de hele tunnel. En… 23 Meter hoog!!!! Natuurlijk kon ik het niet laten om lekker hoog te gaan en te spinnen als een idioot:-).

going up

Een paar keer vloog ik bijna tegen het plafond aan, zo hard ging ik. En dan heel snel naar beneden vallen om vlak bij de grond je uit te strekken om net vlak voor de grond af te remmen. Patrick is een paar keer flink geschrokken. Tot hij er achter kwam dat ik dat juist leuk vond.

Ik had wel moeite met het zijwaards vliegen en diagonaal omhoog vliegen, dat ging uit eindelijk goed. Maar de volgende keer gaan we daar mee verder.  Indoorskydive saga TO BE CONTINUED!! HELL YEAH!

#freeflylessons

city skydive Utrecht

Follow Suzanna’s world on WordPress.com

Dit vind je misschien ook leuk...