Je eigen Henry of Hetty!

De stofzuigerkoning winkel Amsterdam

Helemaal happy met Hetty en of Henry.

Deze huishoudhulp maakt je huis stofvrij met een glimlach op zijn gezicht. Wie wordt daar niet vrolijk van? Een stofvrij huis in een hand omdraai en het is nog leuk ook! Hetty of Henry is jouw hulp in het huishouden. Hetty en Henry zijn ijzersterk, verantwoord, energiezuinig en lekker stil. Wat wil je nog meer? Hetty en Henry staan te trappelen om bij jou aan het werk te gaan. Kom je ook kijken? Bij de stofzuigerkoning natuurlijk! Want dat wil jij toch ook? Helemaal Happy met Hetty & Henry zijn?! En anders is er nog altijd Charles!

Hetty stofzuiger
Advertenties
Spread the love!

Posted by

Het leven zit vol uitdagingen en je angsten overwinnen, het leven is één groot avontuur! Op Suzanna’s World vertel ik over hoe ik dat doe, ik neem je mee in mijn avontuur. Welkom in mijn wereld, welkom op Suzanna’s World!