Kerst Knustels met collega’s

Dag lieve mensen!

Op het werk leek het ons een leuk idee om de creatieve werkplek uit te stralen met Kerst. Wat was er nu leuker dan met je collega’s een leuke Kerst knutsel te maken?
Dat straalt teambuilding, creativiteit uit en het is gezellig om samen te doen. En Kerst leent zich daar uitstekend voor! Iedereen neemt met Kerst gekochte kerstspulletjes mee naar het werk, WIJ maken het ZELF, was het idee. En dat hadden we toen ook gedaan.

Knutselfrutsels
Uiteraard had ik Youtube en wordpress afgestruind voor tips&tricks, hoe je Kerst knutselfrutsels kon maken. En dat was een hoop aan informatie, maar ik kon alle info goed gebruiken. Veel hoefde er niet gekocht te worden want ik had nog een gouden lint in huis en de rest was gerecycled papier, oud karton dat ik nog had liggen. Op het werk hadden we printpapier van de printer dat had ik ook gebruikt 😛 (Nee ik ben zuinig geweest hoor, het papier is niet op nu).

Snowflake knipsel
Je kunt door het papier op verschillende manieren te vouwen en te knippen, leuke figuren, engeltjes, sneeuwflokken en kerstboompjes maken. Het internet staat er vol van hoe je deze sneeuwflokken maakt. Ik had voornamelijk op Youtube gekeken, dit was mijn inspiratie bron:  https://www.youtube.com/watch?v=TxzBG9uFlrk

Papieren zakjes kerstster
Op mijn werk, had ik uit de kantine, 7 papieren zakken mee mogen nemen. Daarvan had ik een kerstster geknutseld. Ik had toen de instructies op de volgende website doorgelezen: http://wilsblog.nl/nl/creatief/kerstster-van-papieren-boterhamzakjes
Het gouden lint had ik er tussen geplakt en het geheel had ik aan elkaar geniet.

Collega-slinger
Het leukste idee kwam van mijn collega, die bedacht dat het leuk was dat iedereen op een kerst-kartonnetje een tekst zou schrijven en dat we er dan een mooie slinger van konden maken. Ik noem voor nu even de slinger, de collega-slinger:-).  Aangezien ik veel online bestel, had (heb) ik veel karton in huis.  Dat had ik verknipt in leuke kerstfiguurtjes waarop mijn collega’s een tekst in een andere taal konden schrijven.  Ik was super trots op wat we met zijn allen gemaakt hadden. We kregen complimentjes van andere collega’s die zagen wat we gemaakt hadden. Dat was leuk!
Het zag er creatief uit en het allerbelangrijkste was, dat dit een projectje was van ons samen. Dat was super gezellig en dat was het belangrijkste!

Fijne Kerstdagen, iedereen,

Liefs Suzanna

Dit vind je misschien ook leuk...