Maurice de Hond over anderhalve meter

Burgers krijgen steeds minder ruimte om hun mening te uiten en de rest van ons land slikt dit blijkbaar als zoete koek dat de 1,5m gehanteerd moet worden. Luister naar wat Maurice de Hond in Café Weltschmerz te vertellen heeft. Op youtube is deze video verwijderd, in een poging hem monddood te maken:

Duidelijk dus, buiten is de kans op besmetting verwaarloosbaar. Laat staan als je jong en gezond bent. (Ook wanneer je ouder en gezond bent). Maar toch moeten we in cirkeltjes op de grond in het park zitten. Sterker nog, je bent strafbaar wanneer je je niet aan deze regels houdt! Parken worden schoongeveegd wanneer het er “te druk” zou zijn.

Het is echt te gek voor woorden. Daarom bereiden mensen zich voor om in hun stad actie te voeren en dat keurig volgens de regels. Wil je meer weten, lees dan op de website verder.

Deelnemende steden: Groningen Groningen, Friesland (Fryslân) Leeuwarden Drenthe Assen, Overijssel Zwolle, Flevoland Lelystad, Gelderland Arnhem, Utrecht Utrecht, Noord-Holland Haarlem, Zuid-Holland Den Haag, Zeeland Middelburg, Noord-Brabant ‘s-Hertogenbosch, Limburg Maastricht.

Liefs Suzanna

Dit vind je misschien ook leuk...