Steeds nieuwe dingen leren, is mijn motto. Het maakt niet uit dat je faalt, je leert er altijd wat van. Ook dit kan heel spannend zijn, want het is weer een nieuwe uitdaging. Ik bedenk nieuwe dingen die helemaal niks met mijn persoonlijkheid te maken hebben, maar stiekem toch ook wel. Een paar voorbeelden zijn: Japans lerenSEO-tekstschrijven, Fotograferen en meer. Uitdagingen waarvan ik denk ze niet te kunnen maar wel proberen wil. Nieuwe vaardigheden op doen, al is het maar een begin. Steeds weer iets nieuws, totdat ik iets vind dat ik echt leuk vind en waarin ik wil uitblinken. Maar zolang ik niets probeer, weet ik ook niet of ik iets kan. Een mens heeft zoveel vaardigheden waar hij/zij niets vanaf weet omdat hij/zij het nooit geprobeerd heeft. Test ze uit en ontdek wat jij kan! Hier in mijn blog vertel ik over mijn ontdekkingen.

 

If you don’t try
nothing will
ever happen”.

 

Liefs Suzanna