Nima A1 Online Marketing Centraal Examen

Yes! Geslaagd voor mijn centrale NIMA A1 examen! Na zes weken wachten in spanning was het eindelijk zover. De uitslag van mijn schriftelijke examen was binnen. Het mailtje had ik bijna over het hoofd gezien terwijl ik me maanden van te voren had voorbereid op dit examen. En dan zou ik dat mailtje zo met alle andere reclamemailtjes weggegooid hebben…select all…hoppa in de prullenbak ermee..

Gelukkig zag ik het op tijd voordat ik alles verwijderd had. Jammer dat het cijfer niet gemaild was, daarvoor moest ik eerst inloggen op de website.

Wat was ik blij!

Een mooie 7,1! En dan nog te bedenken dat ik zo onzeker was over de uitslag. Een mooi cijfer motiveert me wel om door te leren. Dit is nog maar het begin. Dit jaar moet ik mijn eindopdracht inleveren en dat is erg spannend. Ik ben er al mee begonnen maar het schrijven gaat moeizaam, maar waar een wil is….

Dit vind je misschien ook leuk...