Pride Amsterdam 2018 #CanalParade #GayPride

Girl with Flag - Canal Pride Amsterdam 2018

Another Pretty Pink lady - Canal Pride Amsterdam 2018

Canal Pride Amsterdam 2018

Gisteren werd er weer volop gedanst, gezongen en gedronken op de vrijheid van seksuele diversiteit in Amsterdam. Elk jaar wordt het festivalweek Pride Amsterdam uitbundig gevierd tijdens de Canal Parade op de Amsterdamse grachten.

Seksuele vrijheid en diversiteit

Boten met belangenorganisaties vieren de vrijheid van de seksuele diversiteit. Dat lesbiennes, hetero’s, biseksuelen, transgenders, cisgenders, travestieten, queers, panseksuelen, aseksuelen en interseksuelen zichzelf kunnen zijn.

Prince look a like - Canal Pride Amsterdam 2018

 

Advertenties
Spread the love!

Posted by

Het leven zit vol uitdagingen en je angsten overwinnen, het leven is één groot avontuur! Op Suzanna’s World vertel ik over hoe ik dat doe, ik neem je mee in mijn avontuur. Welkom in mijn wereld, welkom op Suzanna’s World!