Save our Kids | Anti PNVD demonstratie Amsterdam Museumplein

AMSTERDAM – Op 19 september 2020 vond de demonstratie Save the Kids, stop de PNVD van 16:00 – 18:00 uur op het Museumplein te Amsterdam plaats. Vrijheid voor altijdPronk Boeken en acht andere facebookgroepen organiseerden de anti PNVD (anti pedo-partij) demonstratie omdat deze “partij” ruimte krijgt in Nederland vanwege “vrijheid van meningsuiting en democratie”.

Partij punten

Een paar belangrijke punten zijn:
– Leeftijdsgrens, om seks te hebben, weg. Dus ook met baby’s moet volgens hen legaal worden.
– Necrofilie en seks met dieren legaal.

Velen andere mensen in Nederland vinden dit NIET kunnen. Vrijheid van meningsuiting is inderdaad een recht, maar dit mag niet ten kosten gaan van onze kinderen en dieren. Met deze partij lopen zij gevaar. Daarom is het tijd om op te staan.

Taboes doorbreken

Die zaterdag had een kleine groep met mensen zich op het museumplein verzameld. De opkomst was laag, ongeveer 200 man demonstreerde zaterdag tegen pedo’s. Zelfs de BN’er Lange Frans was aanwezig om te spreken. Ook waren er sprekers die slachtoffer zijn van pedofielen en nooit door hun eigen familieleden geloofd werden. Het was hartverscheurend en ongelooflijk dat een kind dit aangedaan wordt. Voor veel mensen heerst een taboe, slachtoffers durven er niet over te praten, omstanders vinden het enorm verschrikkelijk dat ze dichtklappen en er niet mee om kunnen gaan of sluiten zich ervoor af. Er is te weinig bekend over pedofilie in Nederland onder burgers, terwijl het enorm van belang is om de kinderen hier tegen te beschermen.

person love people summer
Photo by Bess Hamiti on Pexels.com

Meer demo’s gepland

Om die reden zijn er door heel Nederland verschillende demonstraties aangekondigd. En de demo in Amsterdam was de tweede van velen die nog gepland staan. En vergeet vooral niet iets heel belangrijks: bedenk goed dat deze partij in ons huidige kabinet een lobby heeft. Dat zegt enorm veel over ons huidige regering. Bescherm je kinderen, bescherm je dieren, roep een halt toe naar de normalisering van pedo’s en dierenbeulen. Vergeet niet wat je overheid je nu aandoet als deze partij gelegaliseerd is.

Verboden en legalisatie

Onvoorstelbaar als je er over nadenkt: dezelfde overheid die het verboden maakt, dat je je eigen kleinkind van 13 jaar een knuffel geeft met een Noodwet, legaliseert volwassenen seks te hebben met je kleinkind. Waar zijn we nou in beland? Ik hoop dat je inziet dat onze overheid andere plannen en ideeën heeft, word in vredesnaam toch wakker. Voordat het voor je kinderen te laat is.

Liefs Suzanna

Dit vind je misschien ook leuk...