Skydive Quote

Helemaal waar! Probeer nieuwe dingen uit. Je weet niet of je iets wel of niet kunt als je het nog niet geprobeerd hebt. Het allerleukste is, je zelf te verbazen dat je wat kunt en je angsten kunt overwinnen.

Je voelt je goed wanneer iets lukt, boven je eigen verwachting. Wat is er nu leuker dan dat je kunt zeggen: ZIE JE NU WEL DAT IK DAT OOK DURF?! Het is niet alleen dat je jezelf wil bewijzen maar je doet het ook voor jezelf. Dat je trots op jezelf kunt zijn, want je kunt en je durft wat.

Dus kom op! Maak je niet zo druk om wat andere mensen vinden, doe wat JIJ leuk vindt. De wereld ligt aan je voeten….

Follow Suzanna’s world on WordPress.com

Advertenties
Spread the love!

Posted by

Het leven zit vol uitdagingen en je angsten overwinnen, het leven is één groot avontuur! Op Suzanna’s World vertel ik over hoe ik dat doe, ik neem je mee in mijn avontuur. Welkom in mijn wereld, welkom op Suzanna’s World!

2 thoughts on “Skydive Quote

    1. Hi hi! Heel begrijpelijk, er zijn maar weinig mensen die dit doen. Laat het springen aan de adrenalinejunkies en de extremesportsfreaks over zoals ik😋 Leuk dat je mijn posts leest dank je wel!

Comments are closed.