Thaise snacks uit Thailand!

We hebben lekkere Thaise noodles en Thaise snacks van mijn schoonfamilie uit Thailand gekregen! Ze hadden een bliksembezoek in Nederland, tijdens hun Europa rondreis. Dus konden we deze kans niet voorbij laten gaan. We konden halverwege hun reis even snel afspreken. Wat waren we blij dat we elkaar even konden spreken.

Thaise snacks uit Bangkok

Mijn schoonzusje toverde zo een tas van de toko uit Bangkok met Thaise hapjes te voorschijn. Ik had niet verwacht dat ze zoveel meegenomen hadden. Oooooh, wat gaan we lekker smikkelen! Pittig, zoet en heerlijk! Ik kende de Bento octopus hapjes al, dus toen ik zag dat ze die mee had genomen, was ik superblij.
De noodles en de vissnacks waren lekker pittig en zijn goed met elkaar te combineren voor een extra pittige eetbeleving. Sommige mensen zouden vuur spuwen. Ik ben opgegroeid met Indonesisch pittige snacks, dus echt heet vond ik dit niet. Ik eet nog steeds heel pittig en ik doe op veel eten sambal alsof het ketchup is (flying goose rode dop, vind ik heerlijk!). Maar voor mensen die dit niet gewend zijn, is dit super heet eten.

Lekker

De opgerolde wafeltjes vond ik minder interessant omdat we deze in Nederland ook hebben maar dan met slagroom of een grote scoop ijs, de Vegters Rolletjes, jummie!! Ik miste dus het ijs:-). De jamkoekjes waren lekker, een beetje kruimelig omdat er geen boter in zat, maar ze waren wel lekker.
Wat me erg op viel dat alle snacks, inclusief de zeewiervellen weinig calorieën en weinig vet bevatten. Ik denk dat mijn schoonzusje dit bewust gedaan heeft en ik ben haar daar heel dankbaar voor. Want we gaan ALLES op eten.  Dank je wel voor het eten, lieve familie uit Thailand!

Liefs Suzanna

Thaise snacks

 Follow Suzanna’s world on WordPress.com

Dit vind je misschien ook leuk...