Voorjaar foto’s Amsterdam

Dag Lieve mensen,

Een paar foto’s in het voorjaar hoe mijn trip naar werk er uit ziet. In eerste instantie niet zo bijzonder maar wanneer de lente doorbreekt, kun je je vergapen aan alle narcissen en krokussen die in bloei staan. Zelfs het koude industrieterrein in Westpoort staat in bloei! Voor mij een reden om daar even bij stil te staan en een paar voorjaar foto’s te maken.

Liefs Suzanna

 

Voorjaarsbloem
Voorjaar! Prachtige bloemetjes
Blauwe lucht en vliegtuig rook
Overvliegende vliegtuigen Amsterdam Sloterdijk
Vriendschap

Drie vriendinnetjes op een rij

Café Helden
Creative post-it art at Valentinesday

Rode roos

Advertenties
Spread the love!

Posted by

Het leven zit vol uitdagingen en je angsten overwinnen, het leven is één groot avontuur! Op Suzanna’s World vertel ik over hoe ik dat doe, ik neem je mee in mijn avontuur. Welkom in mijn wereld, welkom op Suzanna’s World!