Vrijheidsmars Amsterdam Centrum

Daar stonden we dan, ruim 800 vrijheidsstrijders. We waren bijeen gekomen voor de vrijheidsmars door Amsterdam Centrum. De vrijheidsmars georganiseerd door Hugo Gietelink en Ab Gietelink (Website stopdelockdown.nu) verliep rustig en vredig. Politie liep mee en maakte een babbeltje en de sfeer was gemoedelijk. Wat was iedereen opgelucht dat deze demonstratie wel door mocht gaan! Bewapend met vlaggen, borden, muziek, stoepkrijt, gelach en heel veel liefde, hebben we een klein rondje gelopen.

De Kapitein (vrijheidsvlogger) stond verderop te filmen op een trappetje. Nu kun je zien met hoeveel we waren! Ook Eric van de Gele hesjes was erbij: POWER TO THE PEOPLE! Ab Gietelink (zijn broer) van Café Weltschmerz was er uiteraard ook en andere belangrijke vrijheidsvloggers waren er om verslag te doen van de vrijheidsmars in Amsterdam.

Het voelde goed om tussen al deze liefdevolle en vrolijke mensen te lopen. Met al deze mensen om je heen, voel je je niet meer alleen! Samen staan we sterk, samen weer terug naar normaal!

Kom van onder je bed vandaan gekropen, wees niet bang. Loop de volgende keer mee!

Voor je vrijheid, voor iedereen en voor iedereen die nog geboren moet worden! Met Liefde en Geduld, voor een toekomst in vrijheid!

Liefs Suzanna

Dit vind je misschien ook leuk...