WAKKER WORDEN | Bescherm je burgerrechten voordat het te laat is

Dag lieve mensen,
Wanneer worden mensen nu eens wakker?! Het verbaasde me dat een hoop ouders de rechten van hun eigen kinderen niet verdedigen. Van de 17 miljoen mensen die Nederland telt, hebben slechts een handjevol vaders en moeders gedemonstreerd de afgelopen maanden.

Binnenkort verplicht

Het is wonderbaarlijk dat wanneer het om kindervaccinaties gaat, ouders er bewust voor kiezen hun kinderen niet te vaccineren, wat in het verleden voor kinderdagverblijven een probleem zou zijn. Maar wanneer onze regering met een verplichte vaccinatie dreigt, wordt er door deze ouders niets meer ondernomen. Tegen de tijd dat deze ouders “wakker worden”, is het te laat. Op dit moment mag er nog gedemonstreerd worden, straks niet meer. Mensen hebben het politiegeweld mogen meemaken, laat staan wat er gebeurt met de mensen die tegen de tijd dat het verboden is, wakker worden.

Angstig

Voor de mensen die niets hebben ondernomen: ik begrijp de angst, ik heb zelf gezien hoe beangstigend het was. Ouders hebben rubberen knuppelsslagen op hun hoofd en benen gekregen. Dit offer zijn zij bereid te maken om de rechten van hun kinderen te beschermen. Maar wat is het alternatief? Ga jij de kinderen vol laten spuiten met een “experimenteel” vaccin of medicijn?! En er is meer, je kinderen zullen opgroeien in een nieuwe wereld.

pexels-photo-3786233
Foto door Anna Shvets op Pexels.com

Inperking vrijheden

Waar gaat het nu om? De afgelopen maanden zijn er talloze mensenrechten ingeperkt, waaronder:
– de vrijheid van beweging
– het recht op demonstratie
– de vrijheid van vereniging en vergadering
– het recht op privacy en het recht op huisvrede
– het recht op onderwijs, sport en recreatie
– het recht op contante betaling
– de toegang tot reguliere gezondheidszorg
– het medisch beroepsgeheim

Twijfel

Inmiddels twijfelen we aan de proportionaliteit, juridische houdbaarheid en noodzaak van deze inperkingen. Bovendien treedt de handhaving naar willekeur op! Politie en Boa’s hebben nog nooit zoveel macht gekregen in de handhaving van de regels als nu. Als lange arm van de wet mogen zij in opdracht van de burgemeester, hard optreden. Ook wanneer deze wetten onredelijk en of dictatoriaal zijn.

Optreden

En dit gebeurt ook, bij meer dan 3 mensen op visite mag politie je huis binnen walsen om je op te pakken. Er doen genoeg geruchten de ronde dat dit ook gebeurt. Hoe kunnen ze weten dat je visite hebt? Door klikkende buurtjes. Het is ongelofelijk dat moordenaars vrij rondlopen terwijl de jarige job opgepakt wordt en in de cel opgesloten wordt voor het vieren van zijn verjaardag met familieleden. Dit zijn enkele voorbeelden van de nieuwe wereld waarin je kinderen in op zullen groeien. En wanneer er weer een nieuw virus uitbreekt (dat is elk jaar namelijk) zullen de maatregelen weer aangescherpt worden.

Beperking

Deze vrijheidsbeperkende maatregelen dreigen nu in onze wetgeving verankerd te worden.  Een “tijdelijke” spoedwet ligt inmiddels klaar voor parlementaire behandeling. De geschiedenis leert dat dergelijke spoedwetgeving in crisistijd vaak een permanent karakter krijgt.

Denk na

De vraag is alleen, wat ga jij daarmee doen? Steek jij je arm uit met “spuit maar vol met vaccinatie gif” en dat van je 11 jarige dochtertje en zoontje – gewoon goed vasthouden als ze proberen weg te rennen.- Met het risico van permanente schade (ingewanden en hersenen). En je ouders, die tot de risicogroep horen?! In laten enten met het gevolg dat ze besmet zijn en alsnog sterven? En jij met je “ik stond erbij en ik keek ernaar want ik wil geen strafblad”-houding, nou dapper hoor! Dat is echt iets waar je kleinkinderen trots op zouden zijn🤣.

Denk daar maar goed over na..

Bronvermelding:
https://www.privacyfirst.nl/aandachtsvelden/wetgeving/item/1184-geef-ons-onze-vrijheid-terug.html

Advertenties

Dit vind je misschien ook leuk...