Wakker worden | Vaccinatie schandalen verleden en heden

De geschiedenis blijft zich herhalen. Zolang mensen dit niet in de gaten hebben, worden eeuwenoude strategieën toegepast om onethisch of zelfs misdadige methodes door te voeren om vaccins te kunnen testen.

Foto door CDC op Pexels.com

Geen kritische vragen meer

De meeste mensen die de mainstream kanalen volgen, worden dom gehouden. De journalisten stellen geen kritische vragen meer en schrijven klakkeloos berichtjes over. Het is daarom belangrijk om altijd andere bladen en kanalen te bezoeken om op de hoogte te blijven van de huidige ontwikkelingen en van het verleden te leren. Want ook over het verleden wordt veel NIET verteld. Een goed voorbeeld van zo’n site is de website van het toonaangevende zakenblad de Forbes. Dit zijn echte journalisten die jou willen behoeden voor “je overheid”. 

De Forbes over Hepatitis experiment

Hun verhalen vind je niet in de main stream journalistiek. Door te vertellen over eerdere vaccinatieschandelen zoals over “Het Hepatitis experiment”, proberen ze je te behoeden van wat er nog komen gaat. Een overlevende vertelt op de website van de Forbes over haar traumatische ervaringen toen zij en 50 andere kinderen als testobjecten gebruikt werden in een vaccinatieproject tegen Hepatitis. Wil je meer weten? Lees dan verder op de website van de Forbes over het artikel in de forbes over Willow Brook Hepatitis experimenten! (Let op: de inhoud kan schokkend worden ervaren voor bepaalde leeftijdscategoriën!).

Foto door Polina Tankilevitch op Pexels.com

Narcolepsie door Mexicaanse griepvaccin

En weten jullie nog wat er niet zo lang geleden gebeurde?! Het vaccin van de Mexicaanse griep had narcolepsie tot gevolg. Is iedereen dat inmiddels vergeten? Kinderen van 6 maanden tot 5 jaar werden gevaccineerd en kregen narcolepsie!

Meer dan 1300 van de ruim 30 miljoen Europeanen die werden gevaccineerd tegen de Mexicaanse griep in 2009-2010 kregen narcolepsie. 

En dat ging maar door!! Het is ongelooflijk, hoe deze kinderen iedere keer opnieuw met nieuwe vaccinaties ingeënt worden en dan permanente handicaps hieraan overhielden. Het is onbegrijpelijk. Het daarop volgende vaccin Pandemrix heeft ook weer tientallen kinderen narcolepsie gegeven. De media heeft het aantal slachtoffers gebagatelliseerd naar 8 kinderen en burgers hebben dit voor als “waarheid” aangenomen. Op diverse websites over narcolepsie kun je lezen wat er echt gebeurd is.

Foto door CDC op Pexels.com

Gewaarschuwd mens

Lieve mensen, laat je niet misleiden door de papegaaienden mainstream “journalisten”, maar gebruik bronnen over de hele wereld. Want deze praktijken worden over de hele wereld toegepast. Dat geldt eveneens voor de noodvoorderingen en de vrijheidsbeperkende maatregelen. Dit is overal ter wereld gaande! Een gewaarschuwd mens telt voor twee, zeggen ze wel. De recente ontwikkelingen zijn voor onze overheid een uitgelezen moment om internationaal nieuwe vaccins uit te wisselen en in te kopen. Iedereen heeft dit nieuws in de mainstreammedia kunnen lezen.

Vaccinatieplicht

Echter werd niet duidelijk naar voren gebracht dat dit vaccin vrij nieuw is en dat dit levensgevaarlijk kan zijn. Een vaccin dient eerst 7 tot 10 jaar getest te worden voordat deze op de markt uitgebracht kan worden. Dit lijkt me duidelijk als je kijkt naar wat er in het verleden mis is gegaan met vaccinaties. De ervaring leert dat met name baby’s van 6 maanden oud en kinderen van 5 jaar permanente schade (handicap) hieraan over kunnen houden.

Maar als er vanuit de overheid een vaccinatieverplichting komt dit of volgend jaar, waarbij dit experimentele vaccin op mensen getest zal worden, kun je je alleen nog maar voorbereiden op een strijd om de bescherming van de gezondheid van je kinderen, kleinkinderen, je naasten en van jezelf. Succes daarmee lieve lezers en blijf alert!

Liefs Suzanna 

Bronvermelding:
https://www.narcolepsy.org.uk/resources/pandemrix-narcolepsy

https://www.medischcontact.nl/nieuws/laatste-nieuws/artikel/verklaring-voor-narcolepsie-na-griepvaccinatie.htm

https://www.forbes.com/sites/leahrosenbaum/2020/06/12/willowbrook-scandal-hepatitis-experiments-hideous-truths-of-testing-vaccines-on-humans/?subId3=xid%3Afr1592432518355dij&fbclid=IwAR3vDsL6zXnn_tljkUVVSyB57u0YNMIsvXr7trqxShfwWWsIz6y13WC4iA0#77dab127279c

https://viruswaanzin.nl

Dit vind je misschien ook leuk...